torsdag 12 mars 2015

H Ä R M A P O R

skor från scorett

Jag har aldrig tagit upp det här på bloggen innan. Om folk som härmas, eller ljuger och säger att det var deras ide först, eller när dem ba postar en likadan bild på instagram. 
jag måste bara få ut mina ord! att alla som är sådana personer vägrar jag umgås med från och med nu! Och det är tragiskt eftersom nästan hälften av mina kompisar är sådana. sådana personer som bara är så sjukt ocoola och har en sån skit dålig fantasi att dem helt enkelt inte kan göra något bättre än härmas...

Kanske man kan ta det positivt att dem antagligen då verkligen tycker du är snygg eller ser upp till dig, men jag tror knappt på det.
hela mitt liv har jag haft personer som härmas, min mamma också i för sig. och jag börjar till och med bli så irreterad att jag inte vet vad jag ska göra längre. 

Dra åt skogen!
och jag får lust att bara slänga bort er från mitt liv. bort ur mitt huvud, bort från min värld, bort från hela fkn planeten. 
Och personerna som vet att dem är sånna & läser detta inlägg. snälla skaffa en medicin eller ngt som hjälper dig sluta. & oj nu kanske jag va taskig, tänkt om det seriöst är en sjukdom? 
som spridits över hela universum och alla har lite av den. SÅ TRÖTT!!H A  E N  B R A  K V Ä L L 

K R A M!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar